Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O.R.D

Känslor man vill ta på
Så svåra att beskriva
Intryck man kan känna
älska, hata å många fler

doften av missöde
trycket av det djupa
levandes i sinnet
kan kväva om så vill

leva eller att inte
är det frågan
dö eller att inte
är det motsatsen

vem vet alla svar
vem vet alla frågor
vem vet vem
vem vet vad ingen vet




Fri vers av ~Teodora~
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~