Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland händer det att jag är en sån som önskar att jag kunde mer än ligga med dig

 

bredbent konstruktivitet;

vokalerna gapar högljutt
genom sjuka korridorer
och smuts

du älskar mig
genom

jorden

 

 

något mjukare än synden
faller en svart klänning

i väntan
på vaddå

 

du är full av foglighet


mina semikolon
smakar salt

som dina tårar

 

inte bara en klänning faller

min psykpoesi
saknar sig själv


du är ett hav

 




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-01 17:56



Bookmark and Share


    Melona
haha, jag skrattar. blir glad åt dina ord, din poesi. värms särskilt av raderna:

"något mjukare än synden
faller en svart klänning"

och

"inte bara en klänning faller

min psykpoesi
saknar sig själv


du är ett hav"
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling