Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sover

Ljudliga Ljumma
Tysta eller stumma
Snälla, söta eller dumma.
Jag som sover sött i sanden
Tittar upp mot vackra randen

ELLER?

Drömmen den dalar
Bryter upp sömmen
Tårar jag fäller.

Dripp Dropp
Dripp Dropp
Dripp Dropp

Väck mig, Väck mig, Väck mig




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 19:57



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt söt, bra
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein