Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan begränsningar

















De hade cigaretter i händerna
fyllde luften med drömmar och rök
världen överbredd av människor

De dansar på gatorna
håller händerna i vin och te
värmer läpparna mot varandra
med elektriska händer över kropparna


Vi vet vad som händer
när allting slår om
ett steg så har allt blivit en volt
som jag älskar mer än allt

livet finner
det är romantik över himlarna som söker bekräftelse på gamla inrökta caféer
så vi målar roströda mossgröna fåglar över väggarna



Att leva
utan begränsningar





Jag älskar evigheten och ärligheten i allt som lever
poesi böcker musik dans akrobatik konst
multikultur



Att skriva
utan begränsningar


De är vi
Just därför att vi lever i våra drömmar, Liljelill














Sockret på pärlan i slutet


Jag ska ha utställningar på andra sidan havet
kasta mig genom laguner och komma ut ett böljande tak
Jag leker piano över strängarna
på min älskade gitarr
så att de kan få höra allt




Fler böcker, högre musik
på tal om en ny revolution









Fri vers av Elisabeth Riot
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Riot