Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade pojkvän


Svårt att sova utan dig



Du doftar sockerkaka



Håren är så välkomna in i min näsa
bara för att jag älskar dig

Vill trycka mig närmre men skal är i vägen
utforska
se
känna ännu mer

Vill gräva ner mina fingrar i ditt mjuka kött
ta tag om muskler och senor
rycka
krama
och bli ett




Så svårt att sova utan dig




Fri vers av Sun
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-02 18:24



Bookmark and Share


  Anna*
Fint om längtan och åtrå =-)
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun