Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade NALLE PUH


Livslust som gåva

du ger av den
lust du säger dig inte ha

men det går nog inte
att träffa Nasse och Ior
om dagarna
utan att påverkas

Du ger mig en värme
en kärlek som jag
inte trodde var möjlig längre

.....och du, hälsa till
Christopher Robin också

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-02 21:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står med och gläder mig med Dig i detta.
2009-10-03

  Michaela Dutius
En kärleksfull och vacker nostalgi - blir poesi
under dina händer
2009-10-03

  walborg
Såå roligt att dela minnen och glädjen över Nalle Puh & co med Dig kära Ulla. Du sprider glädje!!!
2009-10-02

  Lejonhjärtas poesi
Kärlek och livslust det är glädje det!
2009-10-02

  HQ
Vad underbart att läsa så här mycket kärlek!
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP