Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du?

Varför är vi tysta?



-jag vill inte det


















men jag antar att jag måste...


Du är rädd för mig,

och jag antar

att jag måste göra som vanligt,




Skratta



men

jag

sörjer

dig



varje minut tiden tickar............



Jag är




för stark


jag vill inte skrämmas


men jag lyckas...






Varje gång.









Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 23:07



Bookmark and Share


  eerie
åå vad du satte orden precis där dom skulle va
2009-10-02

  peter markurth
känns
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP