era texter är utskrivna och med mig på sjukhuset...... jag läser och ömsom gråter och skrattar

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

era texter är utskrivna och med mig på sjukhuset...... jag läser och ömsom gråter och skrattar




Alla era texter

ni får mig
att känna
mitt inre liv sjuda

livsnerven är med ännu

kroppen är det
inte så mycket med
och insikterna kommer

om att evigheten kanske
inte är långt borta nu
men DETTA NU är här

och jag fick uppleva att vara älskad

TACK ALLA MINA FINA VÄNNER




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-03 04:47



Bookmark and Share


  jörgen g
Varma kramar från mig och ännu kärleksfullare från Jesus!
Gud välsigne dig och bevare dig!
2010-01-08

  Gunilla VIP
Den gränsöverskridande kärleken
hittar alltid kryphålen
när man minst anar det!
Innerligt TACK
för att DU finns
för att DU ger!
2009-10-10

  genni VIP
Jag hoppas innerligt att livsnerven kommer att vara med länge....

Du Ulla är en fin människa och alla dina goda råd till mig bär jag alltid med i mitt hjärta, tack snälla vän för allt du gjort för mig....du är värdefull och jag skickar dig en stor vänskaps K R A M
2009-10-07

  glittertindra
underbart.. blir så glad när jag läser.. :)
2009-10-06

  jardan
Skickar ett fång av höstrosorna och tänker på alla gånger du lyft mej, tack!
2009-10-03

  Eva Langrath VIP
en stor kram tll dig och ett varmt tack för alla skratt och tårar som dina ord förmedlat till mig.
2009-10-03

  Eaglemountains VIP
Kramar i massor från mig med, min kära vän ....
2009-10-03

  Bibbi VIP
Kramar i massor!
2009-10-03

  * Ammi *
kram vännen!
2009-10-03

    sunnanvind
Lilla söta du! Skickar dig en lååååång kram o en hel massa tulpaner!
2009-10-03

  Sturesdotter
Så många skratt, så många ord
det är en skatt du gett och ger
Tack själv.
2009-10-03

  © anakreon VIP
Varmt tack till dig, Ulla.
Carl-Erik
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP