Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har gott om vänner som inte har det gott. Här är nått för er..


Kan jag hjälpa?

Förlåt för att (jag inte kan hjälpa att)
mitt liv är bättre än ditt.
Jag vill förstå dig, jag vill lyssna och finnas till hands.
Jag kan inte säga att jag vet hur det känns,
för jag har inte en aning..

Men jag kan lyssna, nicka och hålla om.
Jag vet hur man torkar tårar, jag vet hur man ger kärlek..



Öppna upp lite, släpp mig inpå.
Låt mig försöka förstå..

Jag vet att det inte är lätt.
Du blir sviken titt som tätt..

Jag finns här när du behöver mig.
Du är min vän, och jag vill inte mista dig..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 740 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-13 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson