Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


- han sipprar ifrån -




- han sipprar ifrån -


återigen till den där insuttna karmen
ögnar han igenom gluggen
dunstar så mångfärgat sakteligen bort
och ljus strilar djupt inom honom
men det är vagt
och lösgör ej det liv
som han kanske vill ska ut
kanske han måhända bara leker ett viljespel

förutom
varandet utav långt gången
blottställdhet utan bakvänd
självaktning
där troendet
äger självkammarens hopp
och kanske vem han är

förmodligen är han uttjänad

åtminstone sipprar han ifrån någonting
och handfaller sig själv till ett innehåll

.




Fri vers av Själabarn
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-03 15:43



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Fantastiskt berörande,fick läsa två gånger sen kunde jag förstå utifrån mig...
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn