Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ska jag göra allt

 

när hopplöshet och tvivel fördunklat ditt sinne
och du inte längre vågar drömma
när du förträngt varje underbart minne
och allt som fick den ljuva kärlekens kraft att strömma

*

då ska jag riva murarna som hindrar dig från att se
det gränslösa ljus du bär inom dig
åter få dig att tro att mirakler kan ske
skänka ditt inre samma frid du en gång gav mig

*

när det känns som att du är dömd att ensam vandra
inte längre kan se eller känna mig vid din sida
när du ser dig själv som en osynlig dimma bland de andra
förtappad till ett evigt liv där meningen är att lida

*

då ska jag visa att livet kan vara en underbar lek
att precis alla kan bli som barn på nytt
upptäcka världar långt bortom lögner och svek
där natt blir till strålande dag och allt som förbytt

*

medan själen kämpar sin sista strid
och det enda du längtar efter är ett slut
när du förbrukat varje gnista av inre frid
nått den yttersta gränsen för där du står ut

*

då ska jag öppna upp ditt hjärta igen
vara den som lyfter dig upp ur dyn
min själsfrände, min älskade vän
höja dig högt ovan molnen där uppe i skyn

*




Fri vers av Freeman
Läst 1043 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-10-03 16:49



Bookmark and Share


  alldamageinside
Du gör redan allt som går att göra, du finns och andas bredvid mig, och du ger mig motivation att fortsätta <3
2010-09-22

  Elaine.S VIP
Wow!! Bilden , titeln och dikten växer ihop till en enda omsorg, vackert att läsa med dikten i mäktiga delar. Blev glad av att läsa.
2010-03-05

  Jeanette
Du tar andan ur mig med dina vackra ord!
Den är gripande och känns så ärlig!

Du gör mig lycklig med dina ord // Jeanette
2010-02-10

  aol
gripande trösterik skrift,
2010-01-17

  Pauline Pousár
Man vill ju bara somna i dina ord.. Varma som en famn.
2009-12-17

  Yvonne
Mycket vacker kärleksfull dikt som berör.
2009-12-06

  Ilona _L
Så vackert och förtröstansfyllt skrivet!
2009-11-28

  Lasseman VIP
Jösses! här flödar kärleken rikt och tryggt!.. och man blir både glad och hoppfull av din fantastiska text..
2009-11-23

  Havsjungfrun
Detta är min favorit som jag kommer läsa om o om igen..=)
2009-11-05

  Deniiise
Du har så mycket kärlek i det du skriver. Det visste jag kanske redan, men det var längesen jag läste något du skrivit och det gjorde mig glad att se.
2009-10-20

  munin
Med så vackra ord och så fina formuleringar hade du gärna fått riva mina murar flera gånger om...
2009-10-07

  Eva Langrath VIP
Tack för dessa kärleksfulla, varma och hoppfulla ord.
2009-10-05

    NoShiningHalo
stark vacker och kärleksfull :)
2009-10-03

  isabel louise
Helt underbar! Berörande och kärleksfull. Du skriver rätt in i läsarens hjärta vännen!
2009-10-03

    sunnanvind
Helt fantastiskt! Helt enkelt underbart fint!!!
2009-10-03

  Gunnar Hilén VIP
Så fint, jättefint !
Att du vill vara så kärleksfull.

gunnar
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman