Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skorpsmulor


inbjudande
doftande
fröjd för öga och gom
bara att ta för sej
livets goda bjöds
som så ofta
njuta känna,

där syntes enbart smulor
smak av unket sjukt och förlorat
det vackra förlorat
lockelsen borta
ville hon ha det kakfatet erbjöd
saknaden av kanelbulle

i picnic korg




Övriga genrer av jardan
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 16:53



Bookmark and Share


    Bim
...den här förstår jag inte riktigt,-var det dåliga vibrationer som dök upp,-på utflykten,- i finväder,,,,,,hoppas det känns bättre idag
2009-10-08

    ej medlem längre
Man känner sig glad i första delen av din fina dikt... sedan kommer besvikelsen över att inte finna sin skorpa!
Jättebra!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan