Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervindar

.
det vackra i hösten
glider ifrån mig
jag försöker greppa solen
men

du är hemma i sorg
ensam
i den värld du skapat

mellan verklighet och fantasi
där blod skapar konst

vinternätterna kväver ljuset
allt är mörker
och du följer inte ens vinden

jag vill hålla om dig och älska dig
visa soluppgångens färger
men
ditt hjärta är tungt

för mycket smärta
död

och jag lider i min gråa höst
gråter istappar i kylan
som din frånvaro skapar

jag är fast
mellan verklighet och fantasi
där den enda existens
är saknaden

efter dig




Fri vers av annso.fie
Läst 380 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-05 00:25



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
mycket bra skrivet. du väljer orden med ära. lysande avslutning...
2010-01-22

  * Ammi *
smärtsam
2009-10-05

    tehdog
bokmärkt. sätter enkelt ord på vad jag känner - och det med en smärtsam precision.
2009-10-05

  peter markurth
gillar
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie