Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Styrkan bor hos mig


i mitt sinne

i min lust.


En kraft dom aldrig kan kopiera,


en gåva som inte alla kan behärska,






Styrka när jag skrattar,





Hur ska dom våga vara med ?


Det gör dom aldrig,








Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-10-05 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP