Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är höst nu








Det kryper vindar på vägen här utanför
fyller katter med halloween
placerar nakenbad i minnen

det är fruktansvärt kallt
mitt huvud hinner ikapp
när kroppen sväller tillsammans med tankarna
kastar jag glas i mitt stenhus
bara rädsla för att inte komma härifrån

inte heller min familj
den är krossad och förlorad
vill bara känna ett hem i någons armar



Mitt liv ska inte få vara meningslöst
och jag tänker inte dölja någonting






Fri vers av Elisabeth Riot
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Riot