Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märken för (av) livet

Smuts på dina jeans.
Men det syns inte när jag är tillräckligt nära.

Jord under dina naglar.
Men det märks inte när jag håller din hand.

Fukt längs dina kinder.
Men det märks inte när jag torkar bort dina tårar.

Ärr på din hud.
Men det märks inte när jag blundar.

Bara hud över alla ben i din kropp.
Men det märks inte
när jag intalar mig att allting är som det ska.




Övriga genrer av chouwa
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chouwa
chouwa