Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt i oktober


plötsligt slog det mig
att prioriteringen är alldeles fel
måste försöka se bortom materiella ting
















Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-06 09:42



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Kanske inte alltid det lättaste, men SÅ skönt när man lyckas!!
2009-10-31

  sulimaa
Då är du på rätt väg...fina tankar
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP