Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det på gång?


Baconfeber?

Rodnad sveda
harklar mig lätt
uttröttande leda
att må på detta sätt

Värkande kropp
från tår till knopp
Nu får det vara stopp!

Har inte pussat grisen
Inte blivit kall på isen

det kom ändå
hur ska det gå

Sofflivet suger
fotöljen duger

Andas luft med risk
för
Nu vill jag bli frisk




Övriga genrer av Moniqa
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 10:37



Bookmark and Share


  Carrre
skön rubrik :)
förstår kännslan... bra rimmat också!
2011-11-04

  ospray
Bra skrivet, man vet ju hur det känns !!!
Krya på dig!!!
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa