Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag måste nog verkligen skaffa mig ett liv


Big Jelly Blue

Big Jelly Blue
Kryp in i mitt bo

Så smidig du känns
Steglös frekvens

2decimeter
Sjärnor och raketer




Fri vers av ospray
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 11:25



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Nemeeen.... Poesi... *rodnar*
Kul!
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray