Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kri(g)stid

Skjut med maskingevär
mot min tältduk.


Ställ upp legosoldater och marionettdockor i milslånga rader.
Allas ögon riktade mot mig.











Jag bryter löftet till mig själv
Och kryper ihop.

Utplånar mitt försvar.
Utplånar mig själv.

Fogar mig efter din vilja.





Fri vers av chouwa
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 20:18



Bookmark and Share


  xEvviie
Jag är sämst på att skriva kommentarer..
Men, jag ville så gärna skriva något här, för denna träffade mig verkligen.
Du är sjukt duktig!
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

chouwa
chouwa