Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
091006...skriva om allt....


Ditt hjärtas smak

Jag ska äta ditt hjärta
börja med spetsen
låta tungan smeka för att
till sist svälja resten helt

Det ska smälta i min mage
absorberas i mitt blod
till slut färdas till mitt eget bultande
där får det stanna upp
lägga sig som plack utmedd kammaren

så äger jag ditt
fastkletat i mitt
bättre än ringar
och löften tjo och hej

jag ska äta ditt hjärta
i morgon ska jag
hämta det i lastbil
och köra det hem
med dina kartonger kanske
för de står väl klara
vi sa ju ett liv
var det i Grekland vi sa?

Jag blir inte mätt
av dig




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 23:20



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Oh - kära nån - Karin! Ät inte upp henne - då kan ni ju inte pussas din toka! Hahaha! Nej, jag förstår känslan - väl förmedlat!
2009-10-06

    ej medlem längre
Fan vad bra! (rent ut sagt)
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP