Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dynamitard limerick

En rörmokare från Karlshäll
skulle fixa sitt avlopp en kväll

men det var mycket skit
så han tog till dynamit

och till himlen försvann med en smäll




Fri vers av ospray
Läst 582 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-07 09:03



Bookmark and Share


  Millner VIP
Så kul!!! Skulle man kunna utveckla till en visa.
2013-09-07

  lodjuret/seglare VIP
jag gillar här inne' hållen
liksom man gillar den stollen
som tog i så han sprack
nog rättare sagt stack
förmodat ej hel eller hållen
2009-10-07

  thyra
Perfekt! Tack!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray