Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagar limerick

En bagare verksam i sveg
som var känd för att vara feg

när han skulle baka
man tappa sin haka

för han va tillochmed rädd för sin deg




Fri vers av ospray
Läst 649 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-07 09:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är väl stor bakstav i 'Sveg'?
jag tycker den tappar litet (deg)
av att ha luft mellan raderna
lik i luften flygande eskaderna
men inte att är den för seg
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray