Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geometri

Ensamheten är som störst mellan hakan och magen.
En hudlös fyrkant strax ovanför naveln. Du svider i mig.
Saknaden är som störst precis just nu.




Fri vers av Violet Blue
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Violet Blue
Violet Blue