Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tangible

 

vill gärna ha ett pärlband av dina kärleksfragment, moment 22

går jag runt de heta källorna

hur ska jag binda ihop denna människa? ska jag tvinga henne runt trädet där med ett rep

 

jag är ohämmad älskvärd

rädd jag är rädd, jag. vad ska jag rädas, kristall.

 

jag putsar alla delarna, guldornament, vi barocka, vi varma intelligentia, vi, kristallen

pilar, som granskar, Eros, keruben och dem alla. de står på rad för syning

sömmen rispar huden kär

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 671 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-07 12:51



Bookmark and Share


  peter markurth
rörig, men det finns kausualitet om man kan se noga, bra
2013-08-23

    ej medlem längre
Härlig läsning, skön poesi
2012-04-03

  Lady Alassa
Mycket läsvärd
Framförallt för dess friska porlande bilders skull
Tex "sömmen rispar huden..."
2011-01-29

  stenen/ Yv Ericsson
Detta tycker jag är en av dina bästa! Tycker mycket om!
Därför bokmärket
2009-10-07

  peter markurth
söt, mkt bra
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP