Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadan denna vrede? I

Vinden for fram genom Silverdalen
kysste gråmalvan
slet sönder krukan med ljung -
lämnar död och förödelse.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-07 13:59

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Oj, vilken härlig dikt!
2009-10-08

  Näckrosen
Du skriver så bra Vera, silverdalen kysste..
2009-10-07

  Mr Lindemann VIP
Den tar tag i
skänker inte ljuv bris
utan orkanartad inre förödelse över
delar av vårt inre landskap

poesins utmarker är hotade

diktens flöde är på upphällning
och delar av den inre oceanen svämmar över

Finns det en själarnas SMHI?
2009-10-07

  Just Emotions
WOW!! underbara ord!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP