Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetär

 

glas målning, måla, skalda din ring, ringa in

krossade förmak, försmak tillstå, på tå

mina långa fingrar söker, vi läker

 

målar dig blå, testosteron, förstå mig på, nå

rosa moln, jag gå, blott rosa, jag kan gå

saknar simultan, jag mångdubblar, hör inte på

ser inte vad som sker, vad håller på

 

kurtisan, 1700-tal, artighetsvisit

behöver du knulloffer, kom hit

jag kan älska dig då

 

än då,

än då

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 857 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-07 18:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
En mörk kärlek kommer ur din text!
2010-09-22

  kärleks ängel
underbar rytm!!!
2009-10-08

  S.A.I. Steve Lando
skönt följesamt in och ut, vidare och rakt, inpå.
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP