Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut på min täxt

Detta är slutet
slutet på mina ord
slutet på mina meningar
vi är framme vid punkten
det är inget kommatäken
det tar slut nu
det forstätter inte längre
det kommer en punkt

mina ord och mina meningar
har hållt på ett tag
jag har kämpat fram ord
samtidigt som de bara har flödat fram
jag har stakat mig
och jag har varit bestämd

vissa var bara till mig själv
jag har fattat det nu
att mycket av det ja sagt var bara till mig
men mycket mer ord var till er

jag skulle önska att ni fattade vad jag menade med alla mina ord
jag vet att de var svåra att förstå
men det betydde något för mig

men nu är det alltså slut
slut på mina ord
dags för en punkt och inte ett komatäcken
nu kommer det
och min täxt är slut

"punkt"
.




Övriga genrer av ingen
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-07 19:18



Bookmark and Share


    Theez
o.o nej! jag vill läsa mer! jag gillar dina texter jätte mycket!
2009-10-21

  Staffan Welroos VIP
tråkigt... gillade att läsa dina texter...
2009-10-09

  Lotti
det känns som man ibland måste bara vandra vidare och släppa det gamla invanda för att det nya ska kunna flöda in..... lycka till på färden kramiz L
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen