Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tog jag vägen?


Där tickar sekunderna bort,
en efter en
blir timmar, dagar, år
jag orkar inte ens räkna dem

Så trött…

mina ögonlock
mitt huvud
mina armar

Så trött…

Var tog jag vägen?
som orkade allt.




Fri vers av Maj-Len VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-14 15:24



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja var tar man vägen? Man stannar upp och upptäcker att tiden runnit iväg...
bra skrivet
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Len
Maj-Len VIP