Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

liljor,liljor


57 år Female icon från Örebro


Presentation

     
Jag är en trevlig, ödmjuk,lyhörd, känslig och livsnjutande chaufför, i mitt jobb har jag förmånen att njuta av naturen och av dess växlingar.
Det dovt dunkande ljudet frånmin bil och den musik jag väljer till, ger en enorm upplevelse, kaffet svaga arom som smyger sig in i mina näsborrar, och den goda bullen i väskan,ger en underbar och enorm upplevelse av morgonen och början av dagen och resten av livet.
Medans nästa dag kan vara stressig, varm, svetten skvätter omkring dig medans adrenalid påslaget är enomrt starkt. Dina sinnen måste vara på topp för du ska kryssa genom Örebros gator och torg med en stor lastbil och alla ivriga rörandes föremål och andra, rumpan på bilen känns då som en stor gravid rumpa som har en enorm svängradie som aldrig vill ta slut, sinnena måste vara på topp, för rätt var det är kommer någon eller något ut framför dig och du måste väja och bromsa.

När jag kommer hem är allt lugnt och stilla för att en rödhårig tonåringsllintott ska möta mig i dörren och krama om sin mamma, jag njuter av varje kram jag kan få för snart är hon stor och inte lika kramsjuk som nu.
Ett barn är den största gåvan man kan få, forma hjälpa stötta denlilla tt bli större för att till slut flytta ut, är en resa som ger och tar men som aldrig tar slut bara förändrar sig i kvantitet.
Jag hoppas mina kramar finns kvar......

Mina katter finns hos mig varje dag en kurrandekatt är det bästa att ha i sängen tror jag, och jag har fem, alla fem vill inte vara med men 2- 4 ligger hos mig varje natt och kurrar och spinner, vem behöver avslappningsmusik, jag somnar direkt..