Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Fru Fralla


45 år Female icon från Borås


Presentation

     

Första gången jag publicerade någonting här på Poeter.se var 2003-12-08.

Jag skrev då kåserier. Många av texterna har legat kvar här under åren, men nu har jag avpublicerat dem då det kändes lite som att ha en mycket gammal dagbok liggande framme för allmän beskådan.

Detta var nu ett bra tag sedan och torts att jag inte varit här så har jag fortsatt att skriva på annat håll. Dels kåserande men även i form av revymanus till revyer i Sverige (och en i Finland!) (Har haft två bidrag med i Revy-SM! Vann inte, men det var en häftig känsla att så duktiga och roliga skådespelare valde att framföra just mitt manus.) Att detta överhuvudtaget blev aktuellt berodde till stor del för den positiva respons jag fick av läsare på denna sida.

Jag har de senare åren komprimerat dessa kåserier till serieteckningar. Det har varit vansinnigt roligt! Ta gärna en titt på mina sociala medier eller hemsida om ni vill se hur det har gått till.

Nu har jag återigen snöat in på skrivandet igen och har nyligen påbörjat ett bokprojekt. Ambitionen är att lyckas knyckla ihop mina kåserier, texter och serier till en enda bok.

Jag önskar få lite feedback på denna bok från läsvana människor som INTE är min mamma eller övrig familjemedlem. Jag inbillar mig av att de distraheras av rädsla över att jag ska överge dem om de inte högljutt applåderar så fort jag skriver en mening. Det kanske de inte gör, men innan jag kommer för långt i detta projekt så tänkte jag chansa och lägga ut lite kapitel här för att se om detta under några som helst omständigheter är värt att ens skriva vidare på.

Jag fick under de tidiga Poeter.se åren så himla fina och konstruktiva kommentarer från Poeter. SE:s läsare. Idag har jag ingen aning om vilka som håller till här inne. Men jag hoppar ödmjukt in, lyfter på pennan, niger djupt och hälsar er med vänlig stämma....

-Heeeej... Komsi, komsi...

(Fast det där uttalas inte lika obehagligt som det lästes... Utan trevligt och superkäckt! "Kåmsikomsi din lilla tokfia"... typ)
// Fru Fralla