Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fälthare

En fälthare
hoppar genom
skogen
på väg in
till stan
Den har
tröttnat
på skogens
torka
och armod
och är hungrig
och törstig
På samma vis
går vi alla
en vansinnig väg
för att
freda oss
då ondskan
pockar på
Vi är som
flygmaskiner
utan piloter
Drönare
styrda av
krafter
de inte känner




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 886 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-10-23 01:20



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Federico. Ja just denna
2023-11-24

  Federico Romano VIP
Var det denna du lämnade sombidrag?
2023-11-06

  Schizooliza
Matrix o Jung i en kalldusch för sömngångare. Otroligt starkt fångat och bildrikt kompletterat med en urhäftig bild. Snyggt!:)
2013-10-20

  Nanna X
Stark dikt. Bilden också!
2012-10-28

  Juliusz Wilczynski
Så kan det ofta vara, vägen till självinsikt är därför viktig.
2012-10-24

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Fina metaforer. Du har så tydlig röst, de har verkligen en egen signatur.
2012-10-23

  Federico Romano VIP
Bra koppling! Människa - Drönare! Den gillade jag!
2012-10-23

  Daniel_78 VIP
tack för ännu en text som inte gjorde mig besviken.
jag fastnade speciellt för för de sista två om drönare
och flygmaskinerna. av dessa två på väg in mot staden
blir en bild för mig. jag tänker på staden som en stor neon-
blinkande reklamskylt.
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP