Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gran Canaria

Under oktober
känner jag för
lite luftombyte
Skulle gärna
fara till Kanarieöarna
och bo i bostadshotell
Gå till Sjömanskyrkan
vara med om
en typisk gudstjänst
Sola mig så brun
som man bara blir
på de här breddgraderna
Jag skulle äta
på restaurang
dricka vin
i glada norrmäns sällskap
Främmande människor som
inte har
en aning om
hur jag funkar
eller hur jag lyckats
hålla mig
utanför samhället
så länge

'







Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-27 17:44



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Snygg vändning på slutet, gillar skarpt!
2012-10-27

  Sebastian Noll
Du lyckas till och med få en charterresa till något personligt med de sista raderna. Att med ett par tre rader kunna delge en bit av sig själv är få förunnat. Men du kan det.
2012-10-27

    ej medlem längre
gripande
vi reser oss med solen
2012-10-27

  Nanna X

2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP