Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Basels zoo

Han hade
bestämt sig
för att vara med
om nåt annat
alldeles ensam
nåt alldeles
nytt och okänt
Han for till
Basel via
Köpenhamn
Hamnade på ett zoo
Utan att veta
hur han
kommit in
utan att
betala inträde
Plötsligt
konstiga fåglar
och andra exotiska
djur som kantade
promenadvägen
där han gick fram
Tror han såg
en giraff sticka
upp sitt huvud
längre bort
likt en purjolök
ur en matkasse
Sen gick han ut
därifrån utan
att förstå
ett dugg
vad han varit
med om




Fri vers (Fri form) av SatansSon
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-28 14:33



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Låter som en dröm, fast den kan mycket väl vara fullt verklig.
2012-10-29

  Juliusz Wilczynski
Du har intressanta och bra jämförelser här igen, som giraffen med en purjolök.
2012-10-28

  M M Mannheim VIP
Sådana upplevelser liknar de man upplever i en dröm.
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon