Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Camilla

Du är det bästa
jag har
Du förvandlar
ett krematorium
till ett kök
bara för min skull
Där lagar kocken
lammstek provencale
och kokar potatis
och blomkål
Han spelar gitarr
då vi sitter i matsalen
och äter
med levande ljus
och romantiken
i hans ballad
får oss bägge att le
mot varandra
som Lady och Lufsen
Till slut går vi
mot palmträdgårdarna
som kungligheterna
i Rimbauds dikt

¨'


i
'




Fri vers (Modernistisk dikt) av SatansSon VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-28 15:46



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Fantastisk surrealism och starka bilder. Du är verkligen en konstnär!
2012-10-29

  Ninananonia VIP
Härlig...varm text gillar
2012-10-29

  Nanna X
gillar Lady o Lufsen, så klassiskt liksom
2012-10-28

  Juliusz Wilczynski
Fastnade för raderna "Du förvandlar ett krematorium till ett kök " i samband med bilden, får upp en ny väldigt häftig bild i huvudet.
2012-10-28

  Federico Romano VIP
Bra dikt med bild..
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP