Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Party hela natten

Åtta minuter i tolv
till den 21.a
december
Den tidpunkten exakt
vaknade jag
för att bli
måttlöst besviken
klockan tolv
då jag var lika tjock
och ful som förut
Satan är lös
sen årtusenden
När ska han¨'
sluta härja?
Vad ska det bli
av oss?
Vi poeter
kunde ha ett party
Party
hela natten
Dansa till
soluppgången




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-21 02:13



Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Djävligt cool bild, sätter extra dimension på dikten..
2012-12-21

  Larz Gustafsson VIP
De där torsdagspartyna har jag fantiserat om.
Cool bild!
2012-12-21

  Sebastian Noll
Yes box! Världen har gått under. Dags att fortsätta festa!
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP