Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaviar-Kalle

Kaviar-Kalle flyger i luften
letar efter en rygg
att landa på
helst pappas

han landar på pappas
och rider vidare
föst av en herde
i en stor flock folk
in genom dungen
av mycken lövsamling

han kommer
till Lyckans Land
kliver av ryggen
går hand i hand
med pappa
som har solglasögon
och är cool som
Elvis Presley
då han var ung

ingenting kan
förändra
tragedin med
detta spektakel




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-18 07:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-02-18

    ej medlem längre
vacker, vemodig berättelse. jag gillar särskilt flyga i luften...mycken lövsamling (snyggt med det gammaldagsa mycken)... och den coole elvis. men ändå ett vemod.
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP