Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutstation


När orden finns men inte kommer fram
när orden hörs och de gör ont.

När orden sägs utan att höras
när orden går förbi utan tillåtelse.

När orden var borta från början.




Fri vers av Mischa Lee VIP
Läst 998 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-09-09 15:42



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
då känns det.
2021-09-25

  lodjuret/seglare VIP
Även andra funderar över verkligheten, är verkligheten en cykel eller en nyckel?
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Mischa Lee
Mischa Lee VIP

Senast publicerade
Slutstation
* Se alla