Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

asketisk tragedi

 

 

jag går på stan
med kroppen
med god acceleration
pådriven av någon ny, skinnömsad stjärna

 

och jag hör honom fundera —
en shakespeariansk tjuvlyssning

det tisslas om en hemlig plan —
som han vet är helt från vettet:

 

att om bara rätt känslor bejakas
i precis rätt ordning
om bara åtskilliga förmågor utvecklas
i precis rätt proportioner
så kommer hon, helt av sig själv
att segla tillbaka till honom
och han kommer vara mer än redo

 

 

 




Fri vers (Fri form) av agh.nilsson VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-19 21:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ja, hoppas kan man
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson VIP