Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spegelkrus

 

Trollsländor
älskar på en spegel,
guppar
med flaxande segel.

En groda hoppar
och
splittrar ytan,
och
det glittrar.

Krusningarna lämnar
inga spår.
Som människors liv
då åren går.




Bunden vers av K.S. Sollenhag VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-20 00:03



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Naturen och existensen i en väldigt finstämd förening.
2024-04-20

    glasa VIP

lugn
och fin
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

K.S. Sollenhag
K.S. Sollenhag VIP