Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hantera yttersta linjen

Tydliga ord som inte ger vika för de minsta påtryckningarna, numera ett lugnt bemötande i effektens alla banor runtom dessa ihärdiga lugnare intresse vidder.
Lika med en ingång som kan intressera sammanhanget verkligheten.
Det påtryckta spektaklet är dessutom mera lugn då ljuset förskingras med minnescentraler och ett tveksamt efter kall till den inre kryddan i samvetet.
Ett nyare beslut som tar en före dömes vis sanning till det sittande underverket i en egenhetsbevarelsedrift.
Det fortsätter och minnets alla vakna aspekter kopplas med denna ihärdiga teori, som linjerat ett sista åhörartak inom den ventilerade sanningen om ett personligt minne.
Håller samman minen som ingått i dessa centrala delar av verkliga ton former.
Sakfrågan ljuset kommunicerar genom minnesluckor med ett nytt i princip okrossat teoretiskt sammanhang med alla andra infallskorridorer.
Berikas med den ingivna tidens alla riktningar och är mera löpande i de erfarenheter som presenteras för den egna självbevarelsens alla in och ut fodringar i kärlek.
Sluter samman denna minnesvakna ordning och föder ett stilla löfte till verket som tryggt blandar minnen med kärlekens alla betoningar av kopplade uttrycksverser.
Ett avancerat diktformat eller en roman som sätter snöret ihop med en kreativitetsinre fåfänga om vidrörandet inte sett slutresultatet innanför den egna tankevågen.
Nya sätt att hämta kraft då lugnet i sinnelaget helt och hållet är ovan dessa yttersta linjer mellan sammanfogade rader och de sista vidderna i en tänkande hjärna.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-05-09 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP