Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi minne

Det pågår en öppen transformation med denna utombordare som formas med inre kärlek och uthållighet i livet. Pågående andetag som lägger det eviga ljuset i ett skuggande ämne kompletteras med verksamt ordningssinne. Det gäller att inte hindra denna framfart som låter oss växa med den andliga delen av ett evigt liv. Med den pågående gåvan i ordets alla atmosfärer så skingras dessa djupa moln med en övertygelse i sinnet. Det pågår en öppning i denna andliga sinnes korridor och detta låter oss vara delaktiga med den annorlunda tidsformen i livet. Det som är avgörande är den stillsamma resan genom ett helvete, som bygger oss alla med inre viljor i det starkaste ämnet som någonsin levt i detta rike på jorden. Det är också en transformation som gav oss denna eviga ordning på det otroliga äventyret i alla tidlösa verkligheter. Också en ledande frizon med ett uppdrag att fullborda inom en mera levande evighet. Med denna andliga form så sker alla lovande intressen av syre och menings rikliga andetag. Fortsättningen på denna problematiska gåva skapade ett litet ord. Det skiner med oss som alltid är redo i den mera omogna delen inom ett skapande poesi minne.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-16 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP