Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi får vara. Fortsättning

Ja, vi får vara mjuka i en hård värld

Men, ibland inte för mjuk...

Inte för hård, inte för mjuk

Vi lever väl bara en gång...eller?

Man kan ju vara enkel

som man ju oxå är

enkel alltså

Jag är naturlig och enkel

Så, det är bara att leva sig fram till det man önskar

och inte agera desperat

Nej, ta det enkelt som det kommer

så kommer det att falla på plats.

 

 

 




Prosa av bohemen VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-15 19:33



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
håller med!
2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP