Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storloms melodi. Till vänster, till höger, under och över

Sommarhimmel
Se, klarblå natt utan stjärnor
Spegelblank sjö och månskimmer
Lyssna, hör hur sval tystnad bryts
I vassen sover två sädesärlor
Aj! I drömlik tillvaro arm nyps
Mörka skogars blick finner
Stenar i sand cirkulära likt pärlor
Röd tråd nästlar sig in i minne och sinne
Saftigt och sött runt körsbärskärnor
På grönskande backe det kryps
Upplevelse som väcker det inre
Fantasifullt väsen valsar längtansfullt runt under högtflygande tärnor
Brustet hjärta tar lärdom
Hoppfull och hopplös själ förnimmer
Att rosen som plockats i sin linda strypts
Ordlös serenad ekar mellan berg och dal




Bunden vers av Skogsrået 2.0
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-16 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsrået 2.0