Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlängtan

22:08
och ännu är det ljust

Jag längtar hem
Till midnattssolen

Känns som ljusår bort
Här är bara jag och månen




Fri vers (Fri form) av enmilia
Läst 33 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-16 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enmilia
enmilia