Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTVÄSEN (limerick)

 

En storsnarkare från Lilla Foss
lät varje natt som en rosslig valross.
Grannarna drog.
Hustrun fick nog.
Med silvertejp gick hon några varv loss.




Bunden vers (Limerick) av MaLo VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-17 06:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kul limerik


Det var ett förskräckligt sjå
men tapen kom på
snarket tog äntligen slut
han kunde haft det på
några dagar eller så
så jag fick vila mina öron ändå


2024-05-17

  Cikoria Blå VIP
Haha, javisst, silvertejp är grejen :)



2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP