Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens Vingslag

I nattens skuggor leker jag lätt med ditt ömma hjärta
Min flicka är mitt liv inslaget i en ask
I filmerna lever jag ut mina magiska drömmar
Du är kvinnan som håller mig i schack
Som skapar en mening åt mig i livet
Vackra drömmar existerar i mitt exotiska inte
Du är livets droppe som håller mig vid liv

I nattens skuggor strövar jag fritt, oberört fram
Din blottade hud under månens starka sken
Dina magiska läppar tätt emot mig
I en underbar harmoni lever vi
Mitt hjärta slår extra slag för dig
Kunde inte vara lyckligare
Min kvinna om natten håller mig vid liv
Drömmande lever jag ut min fantasi




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-17 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP