Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mentala verktygslåda

 

 

 

Mina tankar är verktyg
som påverkar mitt liv

mitt sätt att vara

med jämna mellanrum
går jag igenom verktygslådan

sorterar och rensar

börjar
med att ta bort alla
med utgående datum

fortsätter
med att spara de positiva

avslutar
med att rensa bort
så mycket jag förmår
av de negativa




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-05-17 09:16



Bookmark and Share


  Koloristen
Yxa, kofot och slägga; så ser min min mentala verktygslåda ut. Ha det gött!
2024-05-19

  BenGust VIP
Tankar kan vara förutsättningen för ett
rikt och positivt liv. Icke gångbara är bara ogräs.

2024-05-19

  Sparvögat VIP
Ett fint förhållningssätt ~
att vårda sina tankar på…
2024-05-18

  överlevaren VIP
Bra teknik att inventera det som är funktionellt….
2024-05-17

  Olof Lagerhorn VIP
En originell bild om hur vi kan få perspektiv
på våra tankar förhållningssätt.
2024-05-17

  Lottie Ålhed VIP
Tankeväckande och viktigt förhållningssätt! Fint.
2024-05-17

  Blomma-Stjärna VIP
heja Marita - kloka och roliga och lugna hoppfulla och smarta tankar hjälper oss verkligen att leva!
2024-05-17

  Maria Sundelin VIP
Klokt tillvägagångssätt
Kramar
2024-05-17

  Öknens Ros VIP
Ibland behövs en rensning i "verktygslådan".
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP