Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Friheten*



bland skulle jag vilja jaga friheten
som ett förlorat stjärnfall

Ibland skulle jag vilja måla
över en solnedgång dessa
förbjudna-förbannade ord
om kärleken

Där i världens skorpa skulle jag
vilja skrika basta - för att ingen
skulle behöva dö för ingenting

Orättvisan är dödshjälpen för
mänskligheten - självupptagna
är vi alla ändå för det banala

Ibland skulle jag vilja övertala
varenda en att vi lever bara en gång
och att det finns inga luftslott

Och det är dags att bygga murar
runt oss för att överleva varenda
ingress av missförhållanden

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-28 09:51



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ingen
skulle behöva dö för ingenting.
Så sanna ord.
Att mänskan själv är värsta besten
råder ingen tvekan om.
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP