Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(HAK-)KORSRIDDARE

Nu ska vi utöva auktoritet

Ja, det är faktiskt det bästa vi vet!

Skinande rustningar

mandom och mod

Jag är så stilig och du är så god

 

Tappra till tänderna

Sturska som få

Nedlägg nu länderna

Bara stå på!

Låt oss förändra dem

som är ett hot

Ja, låt oss skända dem

som står emot!

 

För alla ismerna

drar vi en lans

där vi drar fram uti

ära och glans

Häxornas riddare

sitter till häst

Ropar nu unisont:

"Vi vet allt bäst!"

 

LARZ GUSTAFSSON 28/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2024-04-28 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP